Pokličite nas: 040 688 114

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobilnikih shranjene piškotke različnih spletnih strani. Piškotke lahko kadarkoli odstranite ali brskalnik nastavite tako, da ne dovoli njihove namestitve.
Zakaj uporabljamo piškotke?

Na našem spletnem mestu uporabljamo piškotke, da omogočimo obiskovalcem prijaznejšo in optimalno izkušnjo pri pregledovanju strani in tako izboljšujemo kakovost naših spletnih strani..
Katere piškotke uporabljamo

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Do zaprtja brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google AnalyticsPravna obvestila

Vse vsebine, objavljene na www.digbig.si so last družbe Dig Big in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja Dig Big se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Družba Dig Big ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.digbig.si morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Družba Dig Big si pridržuje pravico do sprememb vsebin objavljenih na spletni strani www.digbig.si.

Vaše podatke bomo uporabili izključno za namene obveščanja o naših dogodkih ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1.

Spletna stran www.digbig.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa vaše aktivnosti in zanimanje z namenom, da izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.